Asiasi i le matou Global Partner Canada Solex European Headquarters, o lo'o i Netherlands

Asiasi i le matou Global Partner Canada Solex European Headquarters, o lo'o i Netherlands

I le aso Tesema 13th taimi fa'apitonu'u, na asiasi atu ai Chemequip Industries i le laumua fa'aitulagi Europa o la tatou paaga i le lalolagi atoa, Canadian Solex Thermal Science lnc., o lo'o i totonu o Netherlands, lea e avea ma a latou fale gaosi oloa Europa. I le taimi o le asiasiga, sa faia ai se folasaga muamua ma talanoaga i le galulue faatasi o le kamupani Chemequip Pillow Plate, Dimple Jacket, Static Melting Crystallizers, Falling Film Chiller, Ice Bank, Flue Gas Heat Exchanger, Plate Coil Heat Exchanger, Clamp on. O le Pule Sili o le lalolagi atoa a Solex ma le sui peresitene sinia, faatasi ai ma isi, na o faatasi ma le asiasiga ma fesootaiga.

I le taimi lava e tasi, na talanoaina e Solex le faʻafeiloaʻi vevela o le gataifale fou, o le kamupani fou faʻatau paipa, ma isi tekinolosi fou faʻalauiloa i lenei tausaga. I le taimi o le fonotaga, o loʻo faʻamoemoe Solex o le a vave faʻalauiloaina e Chemequip oloa fou ua faʻalauiloaina i lenei tausaga ma le faʻafefe o paipa vevela a le kamupani na mauaina i le maketi Saina. O lenei asiasiga ua faʻateleina ai le talitonuina o le tasi ma le isi ma o le asiasiga muamua foi lea a Chemequip i Solex ina ua maeʻa le faʻamaʻi.

O lenei asiasiga o se aafiaga taua tele. E ala i lea mea, e mafai ai ona fa'alolotoina lo tatou malamalama i tu ma aga a le kamupani a Solex, lea e fesoasoani e fa'amautu ai se faigapa'aga vavalalata. E le gata i lea, e mafai ai foi ona tatou maua se malamalama sili atu i oloa ma auaunaga a Solex, faʻapea foʻi ma le siʻosiʻomaga tauvaga maketi lautele. O nei fa'amatalaga uma e iai sona aafiaga lelei i la tatou galulue fa'atasi ma le atina'eina o pisinisi i le lumana'i. E le gata i lea, e ala i fesoʻotaʻiga faʻafesagaʻi, e mafai ona sili atu le faʻavaeina o se pisinisi vavalalata vavalalata.

Solex ma Chem (4)
Solex ma Chem (3)

Pillow Plate Heat Exchanger o se ituaiga o mea e fesuia'i vevela e aofia ai le tele o papatusi tutusa e fa'apipi'i fa'atasi e fai ai se faasologa o ala aluga. O le sua e tafe atu i nei alāvai ma o'o ai i le fela'ua'iga ma le fa'afeagai o le vai o lo'o tafe i ala lata ane. O lenei mamanu e mafai ai ona faʻafeiloaʻi lelei le vevela ma e masani ona faʻaaogaina i alamanuia e pei o meaʻai ma meainu gaosi, vailaʻau, ma HVAC system. O ipu aluga e maua ai se vaega tele mo le faʻafefe o le vevela ma e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻiina e fetaui ma manaoga faʻapitoa. O lenei ituaiga o mea fa'afefe vevela e lauiloa ona o le maualuga o le faʻaogaina o le vevela, faʻatusatusa le lapoʻa, ma le faigofie o le tausiga.

Solex ma Chem (2)
Solex ma Chem (1)

Taimi meli: Tes-13-2023